Aareon Academy

De Aareon Academy verzorgt sinds jaar en dag de opleidingen en andere hulpmiddelen die onze gebruikers helpen om onze software zo optimaal mogelijk te gebruiken. Denk daarbij aan opleidingen tijdens het implementatietraject, cursussen basisvaardigheden of opfriscursussen, aan tutorials die je stap voor stap door een actie van onze software loodsen en aan webinars met extra informatie.

Jaarkalender Aareon Academy

Op de Aareon-jaarkalender staat ons opleidingsaanbod voor het gehele jaar.Heb je vragen over de opleidingen of mis je een opleiding? Neem gerust contact met ons op via academy@aareon.nl.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor onze trainingen? Klik dan hieronder op Inschrijfformulier. Je gaat vervolgens naar het extranet van Aareon, waar je ook onze cursusvoorwaarden ziet. Voor het extranet van Aareon heb je inloggegevens nodig, die je kunt aanvragen via extranet@aareon.nl.

Webinars

Aareon biedt webinars aan bij grote updates en veranderingen aan onze producten.

Elke webinar biedt extra informatie over aankomende veranderingen en geeft waar nodig tips en instructies over werken met de veranderingen. Webinars kunnen ook vooruitblikken op toekomstige updates. Het volgen van een webinar is een effectieve manier om kennis te delen met een grote groep medewerkers.

Opleidingsvormen

Opleidingsvormen

Op basis van deze aspecten bepalen wij samen met jou wat de juiste opleidingsvorm en -locatie is. De mogelijkheden variëren van een klassikale groepsopleiding op één van onze opleidingslocaties tot een individuele training op afstand die we volledig op de taken van medewerker afstemmen.

Klassikale opleidingen

Klassikale opleidingen

Onze klassikale opleidingen zijn opleidingen in groepsvorm met maximaal 8 deelnemers. Door deze groepsgrootte is er ruimte voor interactie tussen deelnemers en opleider, maar ook tussen deelnemers onderling. Bij open inschrijvingen wordt het uitwisselen van kennis en ervaring tussen de deelnemers zelf ook als een belangrijk voordeel van dit type opleiding gezien.

1-op-1 training

1-op-1 training

Een 1-op-1-training is leerzaam en effectief. Deze trainingsvorm is een gerichte training waarbij we inspelen op de specifieke taken van medewerkers in hun (toekomstige) functie. Deze training is dé manier om medewerkers snel productief te krijgen in de organisatie.

E-learning

E-learning

Met behulp van e-learning kunnen medewerkers efficiënter opgeleid worden. Deze manier van leren kost de organisatie minder tijd en biedt meer flexibiliteit. Medewerkers kunnen de opleiding vanaf de eigen werkplek of vanuit huis volgen op het moment dat het hen uitkomt. Een cursist kan een jaar lang via internet gebruik maken van het materiaal in de e-learningomgeving.