Sluit je aan bij team Aareon!

Wij bieden je een plek waar je je kunt ontwikkelen met een glimlach op je gezicht. Waar visies worden omgezet in actie. Waar nieuw talent samenwerkt met ervaren collega's om een belangrijke rol te spelen bij de groei van Aareon. Doe jij met ons mee?

Uitstekend IT-werkgever

Bij Aareon streven we ernaar om niet alleen een uitstekende IT-werkgever te zijn, maar ook een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jouw unieke talenten gewaardeerd worden. Wij geloven dat diversiteit in al haar vormen onze kracht is en ons in staat stelt om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die onze klanten helpen te excelleren in de dynamische wereld van vastgoedtechnologie.

Plezier, samenwerking en persoonlijke groei

Je maakt deel uit van een team professionals met een gezamenlijk doel: het leveren van uitstekende service en producten aan onze klanten. Het draait niet alleen om werk. We koesteren een omgeving waarin plezier, samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Van gezellige teamuitjes tot inspirerende workshops, bij ons vind je een werkcultuur waarin iedereen zich gewaardeerd en gehoord voelt.

Diversiteit en inclusie

Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden die diep geworteld zijn in ons bedrijf. We zijn trots op onze diverse en inclusieve gemeenschap en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd of overtuigingen, zich welkom voelt en gelijke kansen krijgt om te groeien en te bloeien.

Welke kansen zijn er voor jou?

Samen kunnen we de toekomst van vastgoedtechnologie vormgeven en een positieve impact maken in de wereld om ons heen. Ontdek hieronder welke kansen er voor jou liggen binnen Aareon. 

Staat de vacature die jij zoekt niet in het overzicht? Mail ons dan jouw open sollicitatie op vacature@aareon.nl

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures

Met empathie zetten we ons in en we inspireren door onze acties

Met empathie zetten we ons in en we inspireren door onze acties

Icon Three figures

We pionieren voor een inclusieve omgeving

Icon Ladder

We stimuleren persoonlijke groei

Icon Switch-on button

Met empathie zetten we mensen in hun kracht

Icon Heart

We leiden zoals ons hart ingeeft

Icon Flash

We zetten visie om in actie