Sluit je aan bij team Aareon!

Wij bieden je een plek waar je je kunt ontwikkelen met een glimlach op je gezicht. Waar visies worden omgezet in actie. Waar nieuw talent samenwerkt met ervaren collega's om een belangrijke rol te spelen bij de groei van Aareon. Doe jij met ons mee?

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures

Met empathie zetten we ons in en we inspireren door onze acties

Met empathie zetten we ons in en we inspireren door onze acties

Icon Three figures

We pionieren voor een inclusieve omgeving

Icon Ladder

We stimuleren persoonlijke groei

Icon Switch-on button

Met empathie zetten we mensen in hun kracht

Icon Heart

We leiden zoals ons hart ingeeft

Icon Flash

We zitten visie om in actie

Wie we zijn

Aareon is de softwareleverancier voor vastgoedprofessionals in Europa. Wij stimuleren digitalisatie zodat onze klanten hun vastgoed efficiënt en duurzaam te beheren. Het draait allemaal om digitalisatie is essentieel, en jij kunt hier een belangrijke rol bij spelen.

Jij zorgt voor een frisse wind

Van stagiairs tot bestuursleden, van jonge professionals tot branche-experts - Aareon biedt verschillende carrièrepaden en mogelijkheden voor persoonlijke groei, ongeacht waar je staat in het leven. Nieuwe, frisse impulsen gecombineerd met jarenlange ervaring vormen ons recept voor succes. Als je klaar bent om een volgende stap te zetten, is dit jouw kans!

Jouw werkplek

Wij ontsluiten jouw potentieel en bieden jou ruimte om te groeien. Onze bedrijfscultuur is afgestemd op jouw unieke behoeften, met de beste werkomstandigheden - of het nu in het gezellige kantoor is, het comfort van thuis, of op afstand. We hopen dat je vol enthousiasme aan je werkdag begint. Klaar voor dit avontuur?