Aareon Connect

Eén connectie.
Veel mogelijkheden.

Het open partnersysteem van Aareon biedt klanten en leveranciers de flexibiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid om snel te innoveren.

Aareon Connect

Eén connectie.
Veel mogelijkheden.

Het open partnersysteem van Aareon biedt klanten en leveranciers de flexibiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid om snel te innoveren.

Het belang van een open systeem

Ons doel is om de beste softwareoplossingen in de vastgoedsector met elkaar te verbinden in een open systeem. Samen kunnen we groeien en profiteren van innovaties in de sector en uitdagingen op de markt direct aangaan.

Het belang van een open systeem

Ons doel is om de beste softwareoplossingen in de vastgoedsector met elkaar te verbinden in een open systeem. Samen kunnen we groeien en profiteren van innovaties in de sector en uitdagingen op de markt direct aangaan.

Illustration Desk with many screens

Innovatie zonder grenzen

Krijg toegang tot tal van partneroplossingen om vastgoedbeheerwerkzaamheden verder te digitaliseren en tot nieuwe technologieën.

Man at a desk working on a whiteboard

Snelle innovatie biedt klanten direct toegevoegde waarde

Versnel innovatie met bewezen, kant-en-klare integraties die naadloos zijn verbonden met de Property Management Suite van Aareon.

Illustration Woman on a desk participating in a video call

Vrijheid en flexibiliteit die digitale strategie future-proof maken

Pas strategische meerjarige portfolio- en onderhoudsplanning toe om de levensduur van uw vastgoed te behouden en  bewoners tevreden te houden.

Illustration Megaphone, tablet and piece of paper with statistics

Lagere, meer voorspelbare R&D- en IT-kosten

Onze communityfuncties, klantportalen en apps maken veel werkzaamheden eenvoudig. Of het nu gaat om het indienen van onderhoudsverzoeken door een huurder, het beheren van taken binnen een vereniging van eigenaren, het uitvoeren van een inspectie door een vakman of het toewijzen van potentiële kopers aan een woning.

Oplossingen van onze partners

Gestandaardiseerde interfaces en krachtige API's kunnen worden gebruikt om een groot aantal oplossingen van partners te verbinden en te integreren met de Property Management Suite van Aareon. Er is zelfs geen afdeling IT of softwareontwikkeling voor nodig. Een groeiend aantal eerste klas oplossingen van verschillende softwareleveranciers zijn al aangesloten.

Oplossingen van onze partners

Gestandaardiseerde interfaces en krachtige API's kunnen worden gebruikt om een groot aantal oplossingen van partners te verbinden en te integreren met de Property Management Suite van Aareon. Er is zelfs geen afdeling IT of softwareontwikkeling voor nodig. Een groeiend aantal eerste klas oplossingen van verschillende softwareleveranciers zijn al aangesloten.

homii

homii biedt een innovatieve SaaS-oplossing die woningcorporaties en bewoners helpt bij het beheren van blokverwarming. Door alle informatie en datastromen van blokverwarmingcomplexen te centraliseren, maakt homii het mogelijk om het energieverbruik en de bijbehorende kosten gedurende het hele jaar inzichtelijk te houden. (www.homii.nl)

Tripleblue

De VVE Notulist biedt een efficiënte oplossing voor het notuleren van VvE-vergaderingen door gebruik te maken van geavanceerde AI-technologie. Met TripleblueAI™ worden notulen snel en nauwkeurig uitgewerkt op basis van geluidsopnames van de vergadering. Dit resulteert in een tijdsbesparing tot wel 95%. (www.triple.blue)

Eye Security

Eye Security levert een alles-in-één beveiligingsoplossing gericht op het beschermen van bedrijven tegen cyberdreigingen. Hun diensten variëren van cyberbeveiligingsadvies tot 24/7 monitoring en incidentrespons, speciaal ontworpen voor het mkb. (www.eye.security)

Smartlockr

Smartlockr is een beveiligingsplatform dat veilige communicatie mogelijk maakt door middel van versleutelde e-mail en veilige bestandsoverdrachten. Het platform biedt extra controle over data, waardoor bedrijven kunnen voldoen aan strenge privacy- en beveiligingsvoorschriften. (www.smartlockr/io/nl)

Area of People

Area of People helpt organisaties hun interne en externe communicatie te verbeteren door middel van slimme technologie. Hun platform bevordert betrokkenheid en samenwerking binnen bedrijven en gemeenschappen door informatie en communicatie te centraliseren. (www.areaofpeople.com)

Batavia Groep

Batavia Groep richt zich op vastgoedsturing en vastgoedinformatie, specifiek voor woningcorporaties.. Het meest bekende product is de VastgoedCloud, een geïntegreerd platform dat alle vastgoedinformatie van een corporatie centraliseert. (www.bataviagroep.nl)

Chainels

Chainels biedt een platform voor communicatie en samenwerking in de vastgoedsector, vooral gericht op winkelcentra en bedrijfsgebouwen. Het helpt beheerders, huurders en andere belanghebbenden om efficiënt samen te werken via één geïntegreerd systeem. (www.getchainels.com/nl)

Postex

Postex automatiseert de verzending van post, facturen en andere correspondentie. Het platform biedt bedrijven de mogelijkheid om hun communicatieprocessen te optimaliseren en klanten tijdig te voorzien van de juiste informatie, via zowel digitale als fysieke kanalen. (www.postex.com/nl)

Smartdocuments

Smartdocuments biedt software voor documentautomatisering, waarmee bedrijven eenvoudig sjablonen kunnen maken en gebruiken om consistente, foutloze documenten te genereren. Het vereenvoudigt de productie van juridisch, financieel en commercieel materiaal. (www.smartdocuments.com)

3WAPM

3WAPM biedt geavanceerde tools voor projectmanagement en assetmanagement, speciaal ontworpen voor complexe projecten en bedrijfsprocessen. Hun oplossingen helpen organisaties met het plannen, uitvoeren en monitoren van hun projecten om doelen efficiënter te bereiken. (www.3wapm.nl)

Aryza

Aryza biedt geautomatiseerde oplossingen voor schuldenbeheer en incasso. Hun software helpt bedrijven bij het beheren van schuldportefeuilles en verbetert de communicatie met debiteuren, waardoor processen soepeler en klantvriendelijker verlopen. (www.aryza.com/nl)

EntrD

EntrD biedt geavanceerde oplossingen voor databeheer en beveiliging. Met hun softwareproducten DataFactory en FileFactory helpt EntrD organisaties om data te maskeren, anonimiseren en effectief te beheren, wat essentieel is voor het naleven van privacywetgeving zoals de AVG. (www.entrd.nl)

VGV Data

VGV Data biedt een alles-in-één oplossing voor het vastleggen, analyseren en beheren van cruciale veiligheidsdata, zoals asbest, brandveiligheid, chroom-6, lood, en vocht- en schimmelproblematiek. VGV Data onderscheidt zich door real-time inzicht te bieden via een gebruiksvriendelijk dashboard. (www.vgv-data.nl)

Luxs

Luxs is een innovatieve marktleider op het gebied van vastgoeddata. Het bedrijf biedt een slimme oplossing voor het efficiënt beheren en up-to-date houden van vastgoedregistraties door middel van koppelingen met diverse systemen, zoals ERP-systemen en leveranciers. Dit zorgt ervoor dat alle vastgoeddata altijd actueel is, zonder handmatig werk. (www.luxs.nl)

POM

POM biedt slimme betalingsoplossingen die betalingsherinneringen automatiseren en optimaliseren. Hun software verbetert de interactie met klanten door hen gemakkelijke betaalmogelijkheden te bieden en de kans op betalingsachterstanden te verminderen. (www.pom.eu/nl)

PCA

PCA levert al meer dan 30 jaar oplossingen voor planning, registratie en communicatie. Ze leveren cloudgebaseerde tools aan sectoren zoals woningcorporaties, bouw, en installatiebedrijven, die bedrijfsprocessen zoals routeplanning en digitale werkbonnen efficiënter maken. (www.pca.nl)

Proprli

Proprli is het platform voor technisch vastgoedbeheer dat eigenaren, propertymanagers en huurders verbindt. Als centrale hub voor communicatie, tickets en meldingen, documentbeheer, inkoop en meer stroomlijnt Proprli gebouw compliance, governance, rapportages en onderhoud. (www.proprli.com)

Rendoo

Rendoo is een creatieve studio die gespecialiseerd is in 3D-visualisaties voor vastgoedprojecten. Het bedrijf biedt diensten zoals 3D-renders, animaties, en interactieve tools om vastgoedprojecten tot leven te brengen, zelfs voordat de bouw begint.  (www.rendoo.studio)

Seneca

Seneca is gespecialiseerd in oplossingen voor digitale communicatie, zoals websites, intranetten en online formulieren. Ze bieden modulaire softwareoplossingen die organisaties helpen om efficiënter te werken door middel van tools zoals hun formulierenserver voor veilige online formulieren. (www.seneca.nl)

ValidSign

ValidSign biedt een platform voor digitale handtekeningen, waarmee bedrijven documenten veilig en juridisch bindend kunnen ondertekenen. Hun oplossing versnelt goedkeuringsprocessen en vermindert de afhankelijkheid van papieren documenten. (www.validsign.eu)

xential

xential automatiseert documentcreatie door middel van slimme sjablonen en integraties met andere systemen. Hun software zorgt ervoor dat bedrijven snel en foutloos professionele documenten kunnen produceren, waardoor administratieve lasten worden verlicht. (www.xential.com)