Full-stack developer - Amsterdam

Full-stack developer

In het Property to Market team bij Aareon bieden we een boeiende kans voor een Full-stack developer. Deze positie geeft je de kans om deel uit te maken van ons team dat werkt aan de ontwikkeling van een SaaS platform, genaamd Market Suite, voor de vastgoedmarkt. Market Suite dient een significant deel van de vastgoedsector, en wij zoeken jou om ons te helpen het product voortdurend te verbeteren door het toevoegen van nieuwe en innovatieve functionaliteiten.


Nieuwsgierig? Lees onze vacature van Full-stack developer door, dan hopen we jou snel te spreken!

Wat ga je doen als Full-stack developer bij Aareon?

Als Full-stack developer bij Aareon ben je van grote waarde in het vormgeven van onze component-gebaseerde producten en webapplicaties. In plaats van alleen maar op maat gemaakte oplossingen te creëren, werk je aan het versterken van een SaaS Platform. Het vertalen van klantwensen naar functionele en interactieve applicaties behoort tot jouw takenpakket, evenals het betrokken zijn bij het ontwerp, programmeren en het testen van zowel de back-end als de front-end van onze applicaties en producten.


Jouw creativiteit en technische expertise zijn cruciaal voor de verbetering en actualisering van Market Suite. Je werkt niet alleen aan de technische kant, maar zet je ook in voor de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de applicaties die je ontwikkelt. Jouw vaardigheden in het ontwikkelen van webapplicaties, gecombineerd met het vermogen om Aareon's visie te vertalen naar innovatieve functionaliteiten, maken jou een sleutelfiguur in ons team.


In samenwerking met teamleden overleg je, test je nieuwe ideeën en presenteer je resultaten om Market Suite te laten evolueren en te voldoen aan de marktbehoeften. Samenwerking is essentieel bij Aareon, en in je rol als Full-stack developer werk je nauw samen met Back-end developers, Front-end developers en andere collega's om onze klanten de beste diensten te bieden. Sluit je aan bij ons team en draag bij aan de ontwikkeling van ons innovatieve platform die de vastgoedmarkt transformeert.

Wat is Market Suite?

Market Suite is een veelzijdig SaaS-platform dat speciaal is ontworpen om de achterkant van aanbodpagina's, woningzoekers en projectpagina's te stroomlijnen voor de vastgoedmarkt. Het biedt een uitgebreide beheeromgeving waarin gebruikers volledige controle krijgen over het eindproduct waarin ze alles aan kunnen passen. Van kleurschema's tot API-integraties met externe systemen. Deze flexibele configuratiemogelijkheden stellen ons in staat om voor elke klant een unieke website te creëren.


Of het nu gaat om een aanbodwebsite die het volledige portfolio van een opdrachtgever presenteert, zoals te zien is op https://amsterdamwoont.nl/, of een woningzoeker die nieuwbouwprojecten op een visueel aantrekkelijke manier weergeeft voor potentiële kopers, zoals https://www.valleyliving.nl/, Market Suite biedt de oplossing. We bieden ook eenvoudige projectwebsites als voorlopers van deze uitgebreidere projecten, een voorbeeld hiervan is https://seasons-wonen.nl/.


Met Market Suite kan elk project zijn unieke verhaal vertellen en een onvergetelijke eerste indruk maken op zijn doelgroep. Dit platform verenigt functionaliteit met flexibiliteit, waardoor onze klanten zich kunnen onderscheiden in de competitieve vastgoedmarkt.

Dit vragen we van jou als Full-stack developer


 • Je hebt minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring.

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau.

 • Je bezit een ruime ervaring met Composer, Git en populaire frameworks zoals Symfony en Laravel.

 • Bekwaamheid in Object-Oriented Programming (OOP) en toewijding aan code kwaliteit.

 • Ervaring met het ontwikkelen van RESTful APIs en het werken met SQL-databases.

 • Vaardigheid in een component-based framework, zoals React, Vue.js, of Angular.

 • Kennis van backend frameworks, zoals Laravel, Django, of Spring.

 • Ervaring met build tools, Linux, Docker, en Kubernetes is een pré.

Dit krijg je van ons


 • Een startsalaris tussen € 2.700 tot € 4.880, afhankelijk van de ervaring die je meeneemt.

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

 • Voor startende developers: een gericht ontwikkelprogramma voor Young Professionals dat jou helpt groeien in je functie.

 • In totaal 27 verlofdagen en je kan 120 uur per jaar bijkopen bij een fulltime dienstverband.

 • Een goede pensioenregeling waarvan Aareon 80% van jouw premie betaalt.

 • Een persoonlijke prestatiebeloning die kan oplopen tot max. 2 maandsalarissen.

 • Ruimte voor jouw ontwikkeling met Udemy en cursussen en opleidingen (intern en extern).

 • Hybride werken, een vrije invulling van je werkplek. Je kan op één van onze kantoren werken en vanuit je huis. Beide werkplekken worden gefaciliteerd.

Onze Aareon beloften aan jou


 • Balans - Wij bieden een werkomgeving waarin je een optimale balans tussen privé en werk kunt creëren.

 • Waardering – Een passende beloning voor het werk wat je doet.

 • Flexibiliteit – Je kan zelf invulling geven aan een aantal arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw behoeftes. Dit kan gaan om bijvoorbeeld extra mogelijkheden voor verlof of werken in deeltijd.

 • Sociale zekerheid – Wij bieden gunstige voorwaarden en verzekeringen op het gebeid van beloning, pensioen en verzuim.

 • Ontwikkeling – Volop ruimte om je persoonlijke ontwikkeling vorm te geven waarbij de focus ligt op groei en kwaliteit

Bij Aareon Cloud Services werken? Waarom zou je dat willen?

Wat maakt Aareon een fijne werkgever? Wat zorgt ervoor dat onze medewerkers zich elke dag met plezier inzetten voor Aareon? En bovenal, wat maakt dat de gemiddelde contractduur op 11,5 jaar staat en alleen maar stijgt? Dit hebben we onze eigen medewerkers gevraagd, want wie kan jou een beter beeld geven dan onze eigen medewerkers?


Cloud Engineer Andy: ‘De cultuur binnen Aareon Cloud Services is professioneel, deskundig, maar ook nuchter, informeel en laagdrempelig. Dit creëert een fijne werksfeer waarbij iedere collega in zijn of haar kracht wordt gezet!’


Cloud SupportSpecialist Prajeban: ‘Er wordt hier op een professionele manier met het werk en met elkaar omgegaan, en dat in een informele setting; het beste van beide werelden dus!’

Wil je ons beter leren kennen?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo’n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.

Snel solliciteren? Mail je cv naar vacature@aareon.nl. Bij vragen kun je contact opnemen via 088-242 0 242.